13-01-05

Zoveel geluk...

Ik las net een nieuw blogje van '9 maanden papa', hij vertelde dat zijn zwangere vriendin zo misselijk is, zich zo slecht voelt... en dan voel ik me weer zo'n egoistje. Blijkbaar ben ik één van de gelukkigen die niet misselijk zijn, die geen rare goestingskes hebben maar ik mag wel naar een schitterend spartelend wezentje kijken in mijn buik.
 
Het enige waaraan ik voel dat ik zwanger ben is de vermoeidheid die elk moment kan toeslaan en héél vreemd: zweethanden. Maar dat is zó leefbaar. De zorgen voor mijn nakende examens en de jury voor mijn foto's op school doen me studeren, maar met een vermoeid hoofd lukt dat niet altijd even goed. Het wondere woord planning is niet altijd even goed in te vullen. En ik wil zo graag... mijn droom om fotografe te worden is even sterk als mijn wens een gezond kind op de wereld te zetten. Dat het kind wat voor loopt op de planning daar kan dat wezentje toch niet aandoen?
 
Twee dromen die ik héél graag in elkaar wil verweven. Enfin, we zien wel.
Zaterdagochtend vertrekken we voor een week naar Frankrijk, het lief gaat skieën, de studente studeren en foto's maken van de sneeuwlandschappen...
 
De vermoeidheid na een dag praktijk doet me vreemde dingen zeggen...

17:58 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

niet simpel foto's van sneeuwlandschappen maken. Best het objectief een paar stoppen dichtknijpen, zeker?

Veel plezier alvast en veel succes op school!

Gepost door: karel | 16-01-05

Ook zwanger ... ...en gefacineerd door foto's
kijk eens op www.rdphotography.org

Ik ben nu in mijn 15de week :-)

grtz,
Nora

Gepost door: No | 20-03-07

De commentaren zijn gesloten.