26-01-05

Wat is er aan de hand?

Mijn eerste examen ging niet zo schitterend. Zes meerkeuzevragen en 4 oplosvragen. Veel oefeningen en weinig theorie. Niet schitterend, ook niet slecht... onbrevedigend meer. Momenteel kan ik er niet veel aan verhelpen dus probeer ik niet te piekeren. Ik heb een hekel aan mensen die na het buitenkomen de vragen minutieus overlopen en discussieren over elk antwoord. Maakt me meer zenuwachtig dan het examen zelf.
 
Het 'probleem' is dat ik me de laatste dagen niet schitterend voel. Een beetje ziek, zeurende keel en een lopende neus, maar sinds een paar dagen ook elke dag overgeven en duizelig. Na 11 weken krijg ik eindelijk last van zwangerschapsmisselijkheid? Ik vind het wat bizar en het komt verdomd ongelegen. Neen, ik weet niet echt wat het is. Alles sleurt en trekt aan me, al die dingen waar ik aan moet denken, vrienden, in te vullen papieren, dit, dat...
Een onbewoond eiland lijkt me momenteel wel wat. 'De wereld' maakt me zo moe.
 
Enkel aan jezelf denken lijkt me ook zo onzinnig en fout, maar soms lijkt het een heerlijk alternatief.

15:09 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Kalm blijven De dingen één voor één proberen aan te pakken en pas beginnen piekeren over mogelijke problemen als ze zich écht aandienen, kan misschien wel helpen... soms toch... ;-)

Hou de moed erin!

Gepost door: Pinnie | 26-01-05

Een zwangerschap combineren met studies, en nog erger, met examens...RESPECT!

Gepost door: AV | 26-01-05

De commentaren zijn gesloten.