04-02-05

Zes! centimeter woelwater in mijn buik...

Gisteren naar de gynaecoloog. Na een uur wachten, waarin ik rustig in slaap gevallen ben tegen mijn lief aan, mocht ik weer die geweldige tafel op. Ditmaal voor de 1ste trimester echografie waarin alles bekeken en gemeten wordt. Een half uur lang heb ik naar dat wonderlijke wezentje in mijn buik kunnen kijken... Het beweegt en dartelt en probeert zijn (haar?) tenen in de mond te steken... In een maand tijd is het 4! cm gegroeid, geen wonder dat de A. bron het af en toe liet afweten qua vermoeidheid.
 
De laatste examens waren dan ook vermoeiend en ik weet dat ik beter had kunnen doen als ik minder moe was geweest. Ik hoop dat de schade beperkt is gebleven. De gynaecoloog vertelde me dat ik me binnen een tweetal weken veel minder vermoeid zou voelen, net wat te laat natuurlijk. Enfin, binnen driekwartier vertrek ik naar mijn laatste examen. Beeldcompositie ditmaal. We moesten een paper schrijven over een fotograaf en daar ben ik tot gisteren 1 uur 's nachts mee bezig geweest. Maar ook dat is gelukt. Hip hip hoera!
 
Volgende week vakantie, tijd om wat bij te komen en -mezelf kennende- weer heel wat af te piekeren. Anyway, deze namiddag ga ik toch eerst eens shoppen, mezelf een paar passende broeken kopen. Het wordt nodig! Gisteren foto's genomen van mijn buik, éénmaal gedownload zet ik er ééntje op deze blog.
 
Heb het gevoel weer te kunnen ademen op een rustige manier!
 

10:11 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig Ik heb echt heel veel bewondering voor jou! Je moet het toch maar doen hé.

Probeer volgende week te genieten van de vakantie en je zwangerschap, zonder veel gepieker. Mijn grootmoeder zei vroeger altijd: problemen moet je pas oplossen als ze zich voordoen...

Gepost door: Pinnie | 04-02-05

Prachtige momenten... ... om te koesteren...

Wat eerst onwezenlijk lijkt wordt groter en groter en echter en echter...

Ik krijg er ook weer zin in!

Gepost door: Kaajee | 05-02-05

De commentaren zijn gesloten.