07-02-05

Bolle buik...

Zoals beloofd een eerste bolle buik foto. Niet helemaal geslaagd, maar wel een leuk beeld dat me meer en meer doet beseffen dat het verdomd wel écht is. De eerste dagen na de examens waren zwaar. Niet fysiek, hoewel de vermoeidheid sprak, maar vooral mentaal. Ken je het gevoel in een gat te vallen nadat je een flinke inspanning geleverd hebt? Ik voelde het komen, wat al iets is, maar weet nog altijd niet hoe er mee om te gaan.
 
Zaterdag was nochtans flink gevuld met een (verschrikkelijk) bezoek aan de Ikea. Een nieuwe boekenkast, bureau en nog wat spullen rijker. Het domme was dat er iets misgegaan is bij de bestelling zodat we met een fout tussenstuk zitten. Ik typ dit dus nog altijd van mijn oude bureautje, maar morgen gaan we terug. We zijn ook eens langs de kinderkamers gepasseerd maar dat is nog  way too much and way too far. Ik kan me nog niet voorstellen dat die spulletjes binnen enkele maanden bij ons thuis staan. We werden er beiden ongelooflijk lacherig van.
 
Gisteren was erg, héél erg. Zolang ik me bezig hield, nieuwe boekenkast inladen, stofzuigen,... ging het nog. Maar daarna... Kan ik mijn droom blijven combineren met een kind? Kan ik het maken om te blijven studeren? Het was de bedoeling dat ik een half jaartje financieel 'afhankelijk' zou zijn van mijn vriend. Normaal gezien zou ik nu een job zoeken die met mijn studies te combineren zijn. Maar dat is nu niet mogelijk. En met een kind én studies zie ik een job ook niet echt zitten. Ik vind het eng om afhankelijk te zijn...
 
Twijfels en nog meer twijfels in mijn hoofd.

09:51 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Afhankelijk ? Je bent NIET afhankelijk ! Je ziet dat verkeerd !

Tel de kosten voor een half jaar voor een kinderopvang ! En dan zal je 't wel merken !

Of stel dat jij gaat werken en hij thuis blijft.

Het is gewoon een verdeling van taken ! En de stereotiepe wereld doet nog altijd nét of jij afhankelijk bent !

Gepost door: ms | 07-02-05

Doorbijten! Wat ms zegt, is waar. Als jij gaat werken en dat met je studies combineert, moet je je kindje bij een onthaalmoeder doen of zo en kun je meteen een flinke som geld afstaan.

Wat dat studeren betreft: doorbijten, toch zeker tot het einde van dit jaar. Hoelang moet je eigenlijk nog?

Als je dit jaar tot een goed einde brengt, en het lukt je volgend jaar om organisatorische redenen niet om verder te studeren, kun je nadien altijd de draad weer oppikken en in een hoger jaar verderdoen. Als je nu ergens halverwege stopt, heb je niets.

Succes meid! Het wordt ff puzzelen, maar het lukt wel!

Gepost door: Aude Audenda | 07-02-05

De commentaren zijn gesloten.