14-02-05

10 points for Belgium

Studentje A zit weer op de schoolbanken. De eerste lesuren waren niet voor de poes; beeldwerking van de TV, beeldbuizen en frequenties sloegen zich rond mijn oren. En blijkbaar geeft elke leerkracht zelf zijn punten. Voor het gevreesde Optica heb ik nog een 10 op 20 bij elkaar gescharreld. Niet schitterend, maar nog geen schade... ;-) Beeldcompositie was beter, een wat vettere 16 mocht me blijmaken. Mijn geheugen is ondertussen wat beter, de vermoeidheid neemt langzaam af, ik voel het de goede richting uit gaan.

Maar de kleerkast begint me zwaar in de steek te laten. Broeken en bh's willen niet meer lukken. Vreemd, want de teller van mijn weegschaal trilt nog steeds op hetzelfde cijfer als voor m'n zwangerschap. Ik vermoed dat dat niet lang meer zal duren.

14 weken nu en een wereld van verschil... Maar alles is iets relaxer, een fijne housewarmingparty vorige zaterdag chez A. Ik heb genoten! 't Was heerlijk m'n vrienden weer eens bij elkaar te zien, te babbelen, een snuifje roddel. Een ware upload voor m'n humeur!!!De wereld lijkt mooi... laten we dat even zo proberen te houden.

16:16 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Genieten hoor! Gniet er van! Van je dikke buik! Niet overtwijfelen, gewoon echt doen! Ik ben reeds 3jaar bezig met in die zwangere wereld van jou te raken, en geloof me dat is zwaar, frustrerend en vaak verdrietig...dus geniet ervan, je hebt een wonder in je buik, dat niet iedereen gegeven is...en ik geloof steevast dat je gewoon een supermama wordt! Genieten dus!
Borg

Gepost door: Borg | 14-02-05

De commentaren zijn gesloten.