27-03-05

Ozark!

Gisteren naar het concert van Ozark Henry in de AB geweest. Goed, érg goed... maar niet zo fantastisch als ik verwacht had. Maar een héél fijne verliefde avond. Hoewel we soms kibbelen, kan ik ook nog steeds niet van zijn lijf blijven... Het voelt écht goed.

Vandaag vrienden gaan helpen verhuizen, aangezien dozen tillen momenteel niet mijn sterkste kant is heb ik me bezig gehouden met dingen uit elkaar te halen, uit de muur te schroeven ed. Nog nooit naar een verhuis geweest waar ze nog aan't inpakken waren... ;-)

't Deed deugd om even met de woonst van een ander bezig te zijn want ik pieker me rot over de situatie van onze flat. Hoe ik de zaken ook draai of keer, er zal altijd iemand de dupe zijn van de situatie. Volgens onze advocaat is onze huisbaas blijkbaar niet goed op de hoogte van de wetgeving dus dat zou nog rare gevolgen kunnen hebben. Oh, ik haat het zo...

Verder ga ik proberen wat voor school te doen de komende vakantieweken. Hoewel er ook een weekje Ierland gepland is. Nog één week en dan zijn we weg! Lekker relaxen op een ander...

En als er iemand tips heeft voor beenkrampen (en krampen in mijn kont, zo bizar) tijdens de zwangerschap, please let me know!

20:23 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Naar 't schijnt... ... helpt magnesium tegen de krampen...

Eens navragen?!

Gepost door: Kaajee | 05-04-05

De commentaren zijn gesloten.