21-04-05

En het is....

een fantastisch warme mooie zonnige dag vandaag. Hoewel ik die de hele dag in studio en donkere kamer heb doorgebracht. Donderdag is immers praktijkdag. Maar nu, de energie die je krijgt van een stralende zon met zijn spelende schaduwen! Mijn humeur krijgt een megaboost, mijn hoop stijgt zienderogen en mijn kat komt me een knuffel geven. Soms zijn de dingen gewoon rustig en goed (maar diep vanbinnen denk ik dan steeds: waar gaat het weer fout lopen, word ik hier later niet voor gestraft? ). Ach, die A. toch.

Maar laat ik jullie niet in spanning houden (als jullie dat al waren), mijn lief en ik ... wij krijgen een dochter! Hij was zo aangedaan, heeft gehuild door zijn ziek zijn heen. Mijn lief had vermoedelijk een voedselvergiftiging en heeft de tijd bij de gynaecoloog al kotsend op de wc doorgebracht -als dat geen sterk verhaal is ;-). Maar hij heeft wel netjes gewacht tot de gynaecoloog "tussen de beentjes gekeken had" ;-)

Ze heeft lang moeten zoeken voor een moment om het aangezichtje vast te leggen, maar het resultaat vind ik adembenemend. Ik word steeds meliger ;-)

Ik hoop dat de dingen blijven gaan zoals ze nu gaan, op school gaat het goed, mijn examenrooster valt bijzonder goed mee... Ik wil zo graag slagen, ook naast the mum to be A. zijn met haar passies, verwachtingen en vermogens om iets te bereiken. Ik hoop dat ik de kracht blijf vinden en dat het mag mogen....

Maar eigenlijk zouden jullie dit niet moeten lezen maar genieten van de zon op je huid....

18:11 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) Omdat het nog redelijk vroeg is, lees ik het toch. ;-) Vandaag ga ik er nog eens op uit trekken om wat foto's te maken, denk ik. Eergisteren heb ik zo ook heel Gent al eens doorkruist. Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat ik tussen 12 en 15 km heb gewandeld op zoek naar leuke plaatjes.

Fotografie is te leuk om het op te geven, zelfs als je zwanger bent. Eens je gebeten bent door die microbe is er geen weg terug, denk ik. Ik wens je nog veel succes met je examens en met je dochtertje.

Gepost door: Karel | 22-04-05

Als het goed is... ... moet het dat ook mogen zijn.

Geniet ervan...

En melig? Van zo'n mooie foto wordt iedereen melig... ;-)

Gepost door: Kaajee | 24-04-05

De commentaren zijn gesloten.