02-06-05

zo moe... update

En of we moe zijn! But life goes on of dat zou toch moeten ;-) Alle 79 foto's voor de jury zijn in passe partout gestoken. Een aanslag op mijn pijnlijke rug, ik wist niet dat dat zo'n intensieve bezigheid was. Mijn lief heeft enorm geholpen, maar ik ben zo'n controlefreak, ik heb het liever allemaal zelf in handen. En nu probeer ik te studeren... maar de nodige slaapjes tussendoor. Maar er zijn ook goede dingen hoor, zoals de liefde voor mijn vriend die alleen maar toeneemt. Onze eerste keer naar de zwangerschapscursus. Het grappige moment toen ik naar beneden keek en mijn voeten niet meer zag. (Een vriend noemt me nu steenvast holle bolle studie gijs)

Het is vooral een vreemde gewaarwording dat je lijf niet meer kan wat je vroeger wel kon. Leren luisteren naar dat logge lijf van me valt heel moeilijk. Ook omdat ik nog zo veel wil (en moet) doen. Ik vraag me steeds vaker af hoe al die vrouwen dat doen. Hoe ze dat combineren met job en leven? And all with a smile, or so it seems...

Ik ben in een andere wereld terechtgekomen en ken er de regels nog niet... maar nog 3 weekjes en ik mag lekker uitBOllen naar de bevalling toe. Wish me good luck!

14:05 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.