22-07-05

25 days and still counting...

Ik had er de moed niet meer voor, om veel op mijn blogje te schrijven. Tijdens de examens moest ik miijn tijd zo goed indelen tussen studeren, rusten en slapen dat daarna wist ik met mezelf geen blijf meer. Zo hard gewerkt, zo moe en dan opeens een langgerekte leegte voor je...Ik werd (ben?) er volledig apathisch door. Hoewel er nog een stevig to do lijstje aanwezig is in mijn hoofd, lukte het me niet meer... Geen energie, geen zin en veel te veel tijd om na te denken over het voorbije jaar, mijn emoties en toch ook wel de angst om wat komen gaat!

Het lijkt wel of mijn vriend en ik nu in een ander tijdscontinium leven. Hij leeft zijn oude leven, gaat werken, komt thuis en ik zit hier maar... te wachten. Ik word er met momenten gek van! Fysiek wordt alles een stuk moeilijker, voor twee ademen doet me snel hijgen en sinds het verdict bekkeninstabiliteit gevallen is wordt het ook moeilijker om alleen op stap te gaan. Mijn bekken gaan een beetje opzichzelf wandelen en bewegen wat er voor zorgt dat dat wandelen bij mij niet zo goed meer lukt. En het is een verdomd pijnlijke zaak. Dus ik ben thuis... en voor ik het wist begon ik mezelf ook mentaal op te sluiten... Mijn vriend vertelde me gisteren, je kijkt van me weg, kijkt me niet meer recht aan. En dat is waar, want ik verlang zoveel en ik durf het niet te vragen... "Blijf bij me, hou van me, ga nooit meer weg". Ik zou willen dat hij steeds bij me is maar als zelfstandige werkt hij nu net zo hard om 3 weken thuis te kunnen zijn na de geboorte. Rationeel begrijp en steun ik dat volledig, maar emotioneel...

Maar dit moet gedaan zijn, ik mag mijn vrienden niet vertellen dat ze niet langs moeten komen omdat ik niks te vertellen heb, ik moet kunnen genieten van die laatste dagen dat mijn lief en ik met ons tweetjes zijn, ook al ken ik een aantal beperkingen. (schoenen dichtknopen moet een avontuur worden, geen frustratie). Let's go girl!!!!

11:26 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Maar meiske toch! Ik hoop dat je je heel snel weer beter voelt, fysiek en mentaal. Misschien een beetje gevolg van stress voor "de grootste verandering van je leven"?

Keep it strong!

Een lotgenootje.

Gepost door: AV | 23-07-05

De commentaren zijn gesloten.