14-10-05

Gemekker, gepieker... we doen het allemaal.

Jawel, het huurcontract is getekend. Aenea lag in de draagdoek te slapen en zag dat het goed was. Het huis 'voelt' erg goed. My God, zo'n verlangen om daar de rust te kennen die we dit jaar niet gehad hebben. Hoop even met me mee... Grappig en een beetje frustrerend is wel dat alle appartementen die we bezocht hebben, appartementen met kinderen waren én dat die plaatsen er in complete wanorde bijlagen. Dat maakte me wat ongerust, want ik heb het graag toch net iets overzichtelijker. Ik voel wel dat mijn huishouden nu wat aan't 'slabakken' is, maar ik doe toch heel erg mijn best om het bewoonbaar te houden. En ik heb grote hoop dat in de toekomst dat beter onder controle te hebben.

D. en ik zijn momenteel beiden ziek. Ik ben grieperig en hij heeft ocharme! een heel pijnlijke opgezwollen kaak door een verdoving van de tandarts die heel sterk aan't reageren is. Hij is een look a like van Goofy, met zijn treurige hangwang. Ik zit al een aantal dagen thuis nu en ziek zijn geeft me de tijd om heel veel te piekeren. Over de onmogelijke combinatie die ik probeer te bewerkstelligen. Aenea is 7 weken oud en ik zit al weer op school. De combinatie is met momenten moordend en het schuldgevoel knaagt. Hoewel 'gewoon' maandenlang thuiszijn met de baby me ernorm zou frustreren en is alles toch ook weer razendsnel gegaan. Twijfels twijfels twijfels. Het gevoel een egoïstische ontaarde moeder te zijn... We zijn weer goed bezig.

09:53 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Always look on the bride side of life... het komt allemaal wel goed...begin maar al uit te kijken naar jullie nieuwe stekje, de rest volgt wel. :-)

Gepost door: Lara | 14-10-05

De commentaren zijn gesloten.