14-10-05

How crazy can you go?

Amerikaanse vrouw probeert ongeboren baby uit buik te stelen (Belga) Een Amerikaanse vrouw heeft woensdag geprobeerd de ongeboren baby uit de buik van haar buurvrouw te stelen.

Ze sloeg haar buurvrouw met een baseballbat op het hoofd, reed met haar naar een bos en probeerde daar met een scheermes de baby uit haar buik te snijden. Een zeventienjarige jongen die kwam aangereden, kon de "diefstal" nog net verhinderen. De zwangere vrouw werd naar een ziekenhuis in Pittsburgh gebracht, waar ze een spoedkeizersnede kreeg. Volgens medewerkers van het ziekenhuis verkeert ze in kritieke toestand, maar is de baby stabiel. De dader werd donderdag beschuldigd van poging tot moord en van aanval op een ongeboren kind. Ze werd opgesloten zonder borgsom. (Belga 18:54)

This is so hard to imagine...

23:44 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Gemekker, gepieker... we doen het allemaal.

Jawel, het huurcontract is getekend. Aenea lag in de draagdoek te slapen en zag dat het goed was. Het huis 'voelt' erg goed. My God, zo'n verlangen om daar de rust te kennen die we dit jaar niet gehad hebben. Hoop even met me mee... Grappig en een beetje frustrerend is wel dat alle appartementen die we bezocht hebben, appartementen met kinderen waren én dat die plaatsen er in complete wanorde bijlagen. Dat maakte me wat ongerust, want ik heb het graag toch net iets overzichtelijker. Ik voel wel dat mijn huishouden nu wat aan't 'slabakken' is, maar ik doe toch heel erg mijn best om het bewoonbaar te houden. En ik heb grote hoop dat in de toekomst dat beter onder controle te hebben.

D. en ik zijn momenteel beiden ziek. Ik ben grieperig en hij heeft ocharme! een heel pijnlijke opgezwollen kaak door een verdoving van de tandarts die heel sterk aan't reageren is. Hij is een look a like van Goofy, met zijn treurige hangwang. Ik zit al een aantal dagen thuis nu en ziek zijn geeft me de tijd om heel veel te piekeren. Over de onmogelijke combinatie die ik probeer te bewerkstelligen. Aenea is 7 weken oud en ik zit al weer op school. De combinatie is met momenten moordend en het schuldgevoel knaagt. Hoewel 'gewoon' maandenlang thuiszijn met de baby me ernorm zou frustreren en is alles toch ook weer razendsnel gegaan. Twijfels twijfels twijfels. Het gevoel een egoïstische ontaarde moeder te zijn... We zijn weer goed bezig.

09:53 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-10-05

Come away with me...

De kogel is door de kerk, het contract bijna getekend... we gaan weer verhuizen. Van Sint GIllis naar Vorst, van huisbazenkommerenkwel naar beloofde rust. Maar eerst nog héél véél werk. Voor het einde van het jaar zouden we er moeten wonen. We zijn heel erg op ons gevoel afgegaan bij het zoeken van ons nieuwe plekje. We moesten ons goed voelen in dat nieuwe huisje, er een vibe voelen die ons gerust stelde. En we denken dat gevonden te hebben. Een stuk minder luxueus, maar wat is luxe tegenover gelukkige rust. En ik voelde me verwend worden, het begon wat vies aan te voelen. Het wordt zo snel normaal!

Hoop met me mee dat we vinden wat we zoeken op ons nieuwe plekje, dat al de energie die we in de verhuis steken de moeite waard is. Momenteel zie ik het allemaal nog niet zo zitten, ben dan ook doodmoe en op the edge van ziek zijn. Ons dochtertje is vandaag 7 weken oud en ziet de verhuis helemaal zitten... ze gaat er immers een eigen kamertje krijgen. Hopelijk leert ze daar ook nachtjes doorslapen.

09:27 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-10-05

6 weken

Ik ren van hier naar daar en verlies mezelf onderweg. De roze wolkjes heb ik nog steeds niet gevonden maar ik ben gestopt met zoeken. Ik hou van mijn dochter, maar de beschrijvingen in de boekskes, daar vind ik me nog steeds niet in terug. Het moet dan maar op mijn manier, maar enorm het gevoel te falen.

School is weer begonnen en ik hink wat achterop. Ik weet niet in welke mate ik op begrip mag rekenen en in welke mate ik dat wel wil. Ik weet niet zoveel momenteel. Wat ik wel weet is dat ons gezinnetje sinds kort uit 3 bestaat en dat dat wennen is. Dat Aenea ons kan verleiden met haar glimlachjes an dat de manier waarop ze de wereld verkent met haar lichaam kijkplezier à volenté is. Ik weet ook dat ik humeurig word als ik vermoeid ben en dat dat niet altijd even makkelijk is voor mijn vriend. Ik weet dat mijn lief 1 uit de duizend is die ik nooit meer kwijt wil.

Nu mezelf nog vinden in dit plaatje van drie. Mijn plaats vinden als moeder-studente-lief en A. die van zichzelf houdt. Nog heel veel werk aan de winkel, maar laten we het for once rustig aan doen.

10:17 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |