01-12-05

en praktijk...

Er slaapt een droomprinses in een haar eigen kamertje. En A. slaapt gewillig mee. Héérlijke rust komt over me heen nu we apart slapen. Ik was -zelfs in mijn slaap- zo bezig met dat kleintje dat een meter naast mij lag dat ik niet goed kon slapen. Maar nu slapen we beiden als roosjes.

De wereld wordt veel mooier als je je een beetje uitgeslapen bent. De zelfde issues blijven aanwezig, maar de torenhoge 'problemen' blijken minder hoog om te beklimmen. Mijn twijfels rond mezelf, mijn studies,... blijven maar ik probeer het met een realistischer oog te bekijken.

22:38 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goed zo.. .. idd, uitgeslapen zijn kan soms écht wonderen doen.

Gepost door: Mystic Flower | 03-12-05

Nieuw Deze blog is een ontdekking voor mij.
Eerst en vooral: Proficat met je spruit!
Ten tweede:wat een mooie naam heeft je dochter! (ik heb de mannelijke vorm op mijn namenlijstje staan)
tend erde: dat het niet allemaal rozegeur en maneschijn is, lijkt mij vrij evident. Ik ebdoel amar: zo een grote wenteling in je leven hoe pak je dat aan? En tijwfelt iedere moeder niet aan zichzelf (ook wat haar andere verschijningsvormen betreft: vrouw, minnares, huishoudster?).

Ik vind dat je je er fantastisch doorslaat..Ik denk dat je de minere momenten kan aanvaarden, maar daarnaaats superhard kan genieten van de tijd met je kleintje.

Gepost door: Little Witch | 05-12-05

ik begrijp dat er aan het samen slapen nadelen zijn verbonden, maar toch heb jij het net gedaan zoals ik het wil doen. De eerste maand of 2 in 1 kamer en daarna apart. Mijzelf kennende ga ik de eerste weken toch sowieso niet echt goed slapen, dus kan dat even goed in dezelfde kamer...

Gepost door: AV | 07-12-05

Computer down Even geen updates in blogland. De harde schijf van mijn computer is stuk en laat ik nu net het paswoord van de blogs niet vanbuiten ken. Minder tijd met de computer doorbrengen doet ook wel deugd, wat meer tijd voor mezelf en mijn verwarde gedachten.

Groetjes!

btw... AV, bedankt voor je berichtje... ik hoop echt iets te horen rond de geboorte van je dochter, maar voel je wel niet verplicht!!!!

Gepost door: A. | 14-12-05

...
Geniet nog van 2005 en ook van 2006 natuurlijk! ;-)

En hopelijk toch terug in blogland binnenkort?Gepost door: Kaajee | 30-12-05

De commentaren zijn gesloten.