06-01-06

Rennen en stilstaan...

Daarnet was ik 10.000 dingen tegelijkertijd aan't doen. Aenea in bedje gelegd, haar luieremmertje geleegd en kamertje wat opgeruimd, was gevonden, was beginnen sorteren, nog andere vuilnisemmertjes leeggemaakt. Gesorteerde was op hoopjes, één was in wasmand om mee naar beneden te nemen. Beneden slabbetjes tekort, op de trapleuning gelegd zodat ik die mee naar beneden kan nemen. De kat wat aaitjes gegeven, Aenea weent, Aenea troosten. Terug naar de vuinisemmertjes, reeds geleegd. Naar beneden met was, slabbetjes en vuilnis. Best krap op een wenteltrap. Beneden, vuilnis uitsorteren in de afvalemmers, afvalzakken vol, nieuwe steken. Aenea weent, Aenea tuutje gaan geven. Terug naar beneden, flesjes sterliseren, vuilnis klaargezet om buiten te zetten. Aenea wil duidelijk niet slapen. Ik loop voorbij mijn computer om iets te nemen, ga zitten en ga naar de website skynet.be. Misschien dom, maar het was even welletjes geweest. Door het drukdoen kon ik mijn gedachten niet meer horen.

Maar morgen brengen we onze dochter voor een nachtje een een dagje naar de grootouders en gaan we flierefluiten in Gent. Wat rondkijken, eventueel wat winkeltjes, een restaurantje. Morgen.

17:26 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad, het zijn drukke tijden! ;) Vooral het slaaptekort weegt bij mij erg zwaar door. Gelukkig staat mijn manneke altijd klaar om zelf op te staan 's nachts, hoewel ik me daar enorm schuldig over voel. Hij moet immers, in tegenstelling tot mij, wél vroeg op, de volgende dag. Voor de rest is het genieten, puur genieten.

Gepost door: AV | 06-01-06

Hopelijk.. .. heb je van je dagje Gent genoten! Fijn weekend!

Gepost door: Mystic Flower | 07-01-06

Hallo oei oei een babytje is blijkbaar druk! Leuk dat de grootouders jullie eens een momentje rust willen gunnen. Geniet ervan!

Gepost door: Manlome | 07-01-06

Top! Genieten van dat dagje morgen... Wat een goed idee om er eens op uit te trekken zonder jouw kleintje (dat je duidelijk adoreert) . Is broodnodig hè!

Gepost door: Little Witch | 10-01-06

De commentaren zijn gesloten.