20-01-06

Realitycheck

Die examens, het lukt niet echt. Ik ben zo vaag vandaag (en gisteren en de dag daarvoor...), ik droom en doe, maar er wordt niets concreet verwezenlijkt. Mijn neus is nog steeds oorlogsgebied, mijn gedachten een wazig geheel. Wat zijn de opties blijf ik me steeds maar afvragen, fulltime mama worden (help!), terug naar de sociale sector (nee! roept een klein stemmetje) of op school maar wat blijven aanrommelen? Mijn lief doet zo zijn best om het allemaal mogelijk te maken, ik woon op een boogscheut van school, maar ik ben zo moe en weet niet meer wat ik wil. Volgens mijn vriend is het bereiken van het doel niet belangrijk, maar wel de weg die je er naar toe kiest. Maar is dit Doortje wel op haar juiste wonderpad? Vragen dus, veel vragen...

Maar natuurlijk is niet alles kommer en kwel (en ach, het is toch niet meer dan een luxeprobleem?), zo zijn we er in geslaagd om Aenea's website een update te geven met véél nieuwe fototjes en zien mijn lief en ik elkaar nog doodgraag. Maar toch, dat verlangen in een mens, dat is een vreemd gegeven...

10:55 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

verlangen is inderdaad een vreemd gegeven. Te veel verlangen en te weinig realiseren ook ... ik lijd aan een ziekte waarbij ik veel te veel droom en veel te weinig doe. En dan kan je natuurlijk blijven dromen, maar realiseer je niets.

't Is maar een kwestie van de juiste motivatie te vinden en er volop voor te gaan, denk ik.

Gepost door: Sir Robin | 20-01-06

Gulden middenweg Sta eens heel even stil: "Hoeveel verandering hebben de afgelopen 5 maanden in je leven teweeggebracht? Hoeveel nachten heb je het laatste jaar nog echt goed geslapen? Hoeveel tijd schoot er voor jezelf over om alleen maar te genieten?"

Waarom bv. niet de helft vakken uitkiezen en de andere helft volgend jaar doen? Of enkele vakken houden voor de 2de zit?

Any way, wat je ook doet, er is 1 ding waar je altijd aan moet denken: wees lief voor jezelf!

Gepost door: AFFE | 21-01-06

De commentaren zijn gesloten.