24-01-06

Beoordeling...

Ik was ervan overtuigd, dit wordt niets. De examens, mijn gezondheid, A. zelf... Het werd alleen maar erger, voor de voorbereiding van de jury bleek ik 8! foto's met de bijhorende negatieven kwijt te zijn. En toen dacht ik, anderhalfjaar inspanning, dat gooi je toch niet zomaar weg? Gisteren in volle vaart aan de presentatie van mijn foto's begonnen, uitprinten van digitale opdrachten... Je had me hier moeten zien vliegen!

Vandaag op de jury heb ik eerlijk verteld dat de combinatie me niet lukte, dat het me zo zwaar viel, eventueel dacht te stoppen of mijn jaar over 2 jaar te spreiden. En toen begon het: zoek je een groene map? Die ligt boven in de kleurdoka, ga maar halen... en daar waren ze mijn foto's...En je foto's, dat is toch niet slecht... dat vind ik een sterk beeld en dit... Wees toch niet zo streng voor jezelf, berg je schuldgevoelens op... en ga ervoor! Dat het dit jaar wat minder zal zijn dan vorig jaar, is toch niet erg. Ga er in je derde jaar terug 100% voor!

Hartverwarmend dat je leerkrachten je dit vertellen, maar ik moet er toch nog eens even over nadenken...

Aenea is 5 maandjes oud vandaag, begint bewust contact te maken met de wereld, toont steeds meer haar mooiste glimlachjes en is bijna wereldkampioene zwemmen in de babycategorie ;-)

12:11 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.