30-01-06

Kattig...

Grande Dame Tattoo heeft 5 maanden lang de nieuwe ordeverstoorster genegeerd. Het ging zelfs zo ver dat ze aan het project 'wildplassen' begon, het liefst in ons bed of in de fatboy, de poef waar ik ons dochtertje vaak haar flesje geef. En deze ochtend... zomaar... een liefdesverklaring. Knuffel knuffel en kopje kopje tegen Aenea. Die vond het geweldig natuurlijk... Maar de bijhorende schaterlach ging toch nog even te ver. Een kat die haar postnatale depressie overwint, als dat niet geweldig is ;-)

De foto is een GSM foto, je kan er ongelooflijk grappige resultaten mee halen omdat het de neiging heeft dichtbijzijnde onderwerpen veel groter af te beelden dan ze in verhouding zijn. Ik amuseer me er mee... Als ik dochterlief ga ophalen in de crèche -en we even op de tram moeten wachten- begin ik altijd GSM fototjes te maken. Toch wat voorzichtig zijn, ontdekte eens dat ik bijzonder charmant met mijn kont vér naar achter stond om het juiste beeld te kunnen vastleggen. De mensen rondom mij konden toch een 'smirking smile' niet onderdrukken... Mmmm.

09:51 Gepost door A. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuk leuk leuk Ik hou wel van het nieuwe design van je blog.

Ontroerend dat de poes zo liefdevol met je kleintje omgaat.Wat die foto's betreft: daar kun je er nooit genoeg van hebben...

Gepost door: Little Witch | 31-01-06

:-) fotografie kan zo verslavend zijn dat je al de rest vergeet. En als je dan eens een gekke pose moet aannemen ... zo lang niemand die pose vastlegt kan dat geen kwaad. ;-)

Gepost door: Sir Robin | 01-02-06

De commentaren zijn gesloten.