23-08-06

less public transport for me, please!

Het is me gelukt, ofte, we zijn er aan bezig...

Ik werd meer en meer een kwezel want op mijn 28 ste zat ik nog altijd niet in de vroemvroemclub...Maar sinds vandaag ben ik in het bezit van mijn (voorlopig) rijbewijs.

Hoe het zo is kunnen lopen, weet ik eigenlijk niet goed meer. Als student had ik er geen geld voor en daarna hield de stad Brussel me, met zijn knotsgekke rijtoerisme, tegen. But no more! roep ik hier nu, maar degenen die me gisteren voor de eerste keer de Brusselse 'ceinture' -lees: de kleine ring met zijn vele tunnels- zag doen weet wel beter. Er is nog veel werk aan de winkel.

Iedereen vertelt me dat als je in Brussel leert rijden, je het 'tenminste' kunt. Maar het mag toch wel iets rustiger op de baan, soms, vaak wel. De schrik zit er nog goed in. Dus jullie zijn gewaarschuwd, als je een klein citroëneke met een L'etje ziet passeren, maak ruim plaats. It's me, on her way to rijbewijsland ;-)

De foto is van An Nelissen, ze toont een berekleine A'tjes dochter en een mama die droomt van een rijbewijs...

21:04 Gepost door A. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Amai meidje! Chapeau zenne! In Brussel leren rijden, je moet het maar doen! Ik waagde me daar pas aan toen ik mijn rijbewijs al een tijdje had, en dan nog met mijn hart kloppend in mijn keel en zweet gutsend van onder mijn oksels... Maar ondertussen (na toch al wel 8 jaar rijbewijs) durf ik al redelijk overal rijden, al blijft uitkijken altijd en overal de boodschap natuurlijk...

Gepost door: liza | 23-08-06

Proficiat! Nog even en je kan gezellig mee in de file komen staan. ;-)

Gepost door: Karel | 25-08-06

Nog even Gek dat fotografen altijd zelf zo weinig op foto's terug te vinden zijn. En als ze er dan al eens op staan is het exemplaar te klein of te slecht van kwaliteit om er iets uit te halen. ;-)

Ik moet altijd diep in mijn archieven duiken als mensen een foto van me vragen.

Gepost door: Karel | 25-08-06

De commentaren zijn gesloten.