11-09-06

Mijn eerste fille...

Het is druk in op-weg-naar-rijbewijsland. Vriend vindt het heerlijk om vervoerd te worden, al zijn de discussiepunten soms niet te tellen. Kleine A. vindt het allemaal best, ze slaapt als een roosje als ik achter het stuur zit.

And the would be automobiliste? Ik kan niet anders dan toegeven dat het een stuk beter gaat, wat minder verkrampt, meer overzicht, meer handelingen die automatisme worden... Maar er is nog steeds véél werk aan de winkel. De overgrang autostrade-stad vind ik nog steeds moeilijk, in een andere stad rondrijden heel bevreemdend. Het was even paniek toen ik gisteren Antwerpen binnenreed. Ik wist niet goed hoe me er te gedragen als chauffeur, het verschil tussen Brussel en Antwerpen was me te groot...

Ook mijn eerste fille met (nu ja) glans doorstaan. Hoewel mijn linkerbeen op den duur begon te beven van de (in)spanning door het 'spelen' met de koppeling. Vriend is trots en ik probeer te wennen aan het nieuwe vrijheidsgevoel. Maar de zelfzekerheid is er nog niet helemaal, ik heb nog steeds niet alleen durven rijden...

16:58 Gepost door A. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

stadscentra Ik heb het zelf nog niet geprobeerd om in Brussel-centrum rond te rijden. Anderlecht en omgeving wel, en dat is al serieus wennen, aangezien iedereen daar zijn voorrang van rechts neemt.
Het centrum van Brussel is voor mij nog onbekend terrein met de wagen.

Antwerpen is voor mij iets meer vertrouwd domein, aangezien mijn zus daar woont. Maar hoe dan ook: ik kom niet graag met de auto in stadscentra. Die zijn daar eigenlijk niet op voorzien.

Gepost door: Sir Robin | 13-09-06

De commentaren zijn gesloten.