13-09-06

stom commentaar

Ik draag kleine A. vaak rond in een baby ergocarrier. Het lijkt op een rugzak, alleen past hier perfect je kindje in tot zo'n jaar of 3. 't Is een heerlijke manier om met haar de wereld te verkennen én de tram te nemen (aan gesukkel met een buggy waag ik me liever niet). Meestal krijg ik daar leuke commentaar op, maar vandaag was het anders. Toen ik ons huis binnenstapte kreeg ik de wind van voren van een vrouw-met-hond die het onverantwoord vond dat ik kleine A. op mijn rug droeg. Zo'n stomme gebeurtenis, maar ik ben er echt even niet goed van. Wat bezielt zo'n vrouw? De franse antwoorden schieten me nu vlotjes te binnen, daarjuist bleven ze jammer genoeg achterwege...

17:57 Gepost door A. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Rugzak Misschien dacht die mevrouw dat je dat enkel hondjes op je rug mag dragen?
Ach, schenk er niet te veel aandacht aan. Je weet zelf toch wel het beste waar je je goed bij voelt?

Gepost door: Sir Robin | 14-09-06

Ach In veel landen buiten Europa zitten bijna alle baby's de hele dag op moeders rug, terwijl die hard op het land aan het werken is (Afrika, Azië...). Die liggen toch vaak op hun gemakske te slapen in hun draagdoek? 'k Zou me best op mijn gemak voelen als baby op moeders of vaders rug. Ik werd zo'n 27 jaar geleden trouwens ook al in een babyrugzak meegezeuld op lange bergwandeltochten in Oostenrijk etc... Ik veronderstel dat de babyrugzakken van toen iets minder hoogtechnologisch waren dan die van nu (die waar ik in zat was volgens mij niet meer dan een doek in een ijzeren gestel met twee 'litsen' aan) :-) En ik leef nog altijd, dus trek het je niet aan. :-)

Gepost door: liza | 20-09-06

ik ben eigenlijk een beetje te laat met deze reactie maar wou toch nog even zeggen dat de ergocarrier een van de beste draagsystemen is voor kinderen! Heb onlangs een paper moeten schrijven voor ergonomie en had als thema draagsystemen voor kinderen. Blijkt dat het verticaal dragen van een kind enorm veel voordelen biedt (vb beter ontwikkeling van evenwichtzin. Dus laat die afkeurende blikken maar links liggen ;)

Gepost door: Delia | 31-10-06

De commentaren zijn gesloten.