15-11-06

Beregoed bezig

flashslavetest_beertjezia2Met een dikke korrel zout te lezen, deze titel;-) Niet dat dingen niet goed gaan, maar het is zo druk in mijn leven en in mijn hoofd, dat ik mezelf soms onderweg kwijtraak.

En wat doe je dan op een moment dat je 12 dingen tegelijkertijd wilt doen? Even gaan zitten en iets doen dat totaal niet moet, een berichtje posten op je blog. 'Mijn blog', dat klinkt niet goed meer. Het is een saai afkooksel geworden van de dingen die ik voel en denk of is het eerder voelde en dacht?.

De foto is een test om mijn flits beter te leren kennen. Voor het eerst gebruik ik hem naast mijn camera en dat geeft heel leuke, maar nog niet altijd even voorspelbare resultaten...

Hoewel ik veel zaag over de gecombineerde druk van een studie met een babydochter ben ik zo dankbaar dat ik nog steeds mag bijleren, mijn hersenen en creativiteit gebruiken. Het houdt me wakker, het doet me ademen, het laat me leven... Maar niet tegen elke prijs, dat laatste mag ik zeker niet vergeten.

21:20 Gepost door A. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

beertje Ik vind het een knappe foto. Het flitslicht lijkt bijna naturel licht op deze foto. Er zijn natuurlijk wel de harde schaduwen (arm), maar anderzijds is er ook nog ruimte om met dieptescherpte te spelen en dat houdt de sfeer toch wel in de foto. Ik kan 'm wel smaken.

Gepost door: Sir Robin | 17-11-06

De commentaren zijn gesloten.